SZAVAZZ A KEDVENCEDRE ÉS NYERJ!

MOST RAJTAD IS MÚLIK, HOGY MELYIK UTCAZENÉSZ PRODUKCIÓ NYERI A ZENÉL AZ UTCA – TELEKI EDITION VERSENYT!

Ki érezte át legjobban a kiválasztott Teleki bor hangulatát? Kinek a stílusa, hangja, egyénisége áll hozzád a legközelebb? Ki tudott a legjobban élni ezzel az egyedülálló lehetőséggel és együtt alkotni a fantasztikus mentorral, Odettel? Szerintünk mindenki! Te mégis csak egyet választhatsz! Nem lesz könnyű dolgod.

R

ÍZLELGESD!

Nem véletlenül jutottak a döntőbe! Hat különböző produkció. Mindegyik a maximumról szól: a tehetségről. Hallgasd meg őket és ízlelgesd, ahogy magával ragad a zene!

R

VÁLASSZ!

Tiéd a döntés! De csak egy nyertes produkcióra szavazhatsz! A legjobbra! Amelyiket még napokig dúdolni fogod! Amelyiknek szerinted nyernie kell! A szavazás szeptember 20-ig tart.

R

NYERJ!

Most újra megnyerheted a 3 darab, 6 palackból álló Teleki borválogatás egyikét vagy akár a fődíjat: egy 2021 végéig felhasználható, két személyre szóló, kétéjszakás hétvégét borvacsorával Villányban, a Csányi Pincészetnél.

Most megnyerheted a 3 darab, 6 palackból álló Teleki borválogatás egyikét vagy akár a fődíjat: egy 2021 végéig felhasználható, két személyre szóló, kétéjszakás hétvégét borvacsorával Villányban, a Csányi Pincészetnél. Amennyiben szeretnél részt venni a nyereményjátékban, kérjük, add meg e-mail címed. A nyertest a beérkezett e-mail címek között online sorsolóprogram segítségével választjuk ki. Játékszabályzat és adatkezlési tájékoztató (az email cím megadásával elfogadod a játékszabályzatot és az adatkezelési tájékoztatót is): https://bit.ly/3iR0ghC

A BOR MAGA A MŰVÉSZET

Hangulata, stílusa, színe, illata… szóval egyénisége van. A Teleki Villány már évek óta keresi ezeket az inspiráló párhuzamokat, kapcsolódási pontokat a borok és az egyes művészeti ágak között.

Kiss Judit Ágnes költő hangulatos Teleki borversei Csuja Imre előadásában, egy egyedi applikáció segítségével minden egyes Teleki borcímkén hallható és látható volt.

Gasztonyi Kálmán és Szabó Győző csodálatos, borral festett képei pedig egy árverést követően a Bethesda Gyermekkórház működését támogatták. Idén pedig a Teleki megmutatja, hogyan tudják az utcazenészek még kifejezőbbé, még izgalmasabbá tenni ezeket a nyilvánvaló találkozási pontokat.

Nyereményjáték szabályzat és az adatkezelési tájékoztató ide kattintva érhető el